סלט כרוב חמוץ מתוק

המרכיבים:

1 ראש כרוב בינוני - פרוס דק (במנדולינה או מעבד מזון עם דיסקית הפריסה)
2 כפות מלח
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות חומץ, או מיץ לימון
1 כף סוכר
מלח - לפי הטעם - לטעום לפני שמתבלים

אופן ההכנה:

1. להמליח את הכרוב עם 2 כפות המלח, לערבב ולהשהות כשעה.
תפקיד המלח לרכך את הכרוב.
2. לשטוף הכרוב ולסנן היטב מהמים.
3. לערבב היטב את כל מרכיבי הסלט, להניח לשעה לספיגת הטעמים, לטעום, לתקן טעמים ולהגיש.

No Comments Yet.

Leave a comment