סלט עגבניות ומוצרלה – קפרזה

מרכיבים:

4 עגבניות פרוסות
3 כדורי מוצרלה בופלו פרוסים

מלח ים לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי וגס, לפי הטעם
5 כפות שמן זית - יותר שמן - יותר טעים
2 כפות חומץ בלסמי

8 עלי בזיליקום
אופן ההכנה:

מסדרים פרוסות העגבניות, המוצרלה והבזיליקום לפי התמונה.
מתבלים במלח, פלפל שחור, שמן זית ובלסמי.
מגישים מיד עם לחם טוב - והריר נוזל מתאווה.

אפשר גם לגוון עם עגבניות שרי שונות גם לטעם וגם ליופי.

בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment