| מרכיבים: | |||
| 1.5 כוס/ות | פולנטה - ראה מתכון שלי - פולנטה מטוגנת | ||
| 1 צרור | רוקט - קרוע ביד | ||
| 1 | עגבניות - קצוצה לקוביות | ||
| 1 כף | צלפים | ||
| חופן | פרמזן - מגוררת | ||
| לרוטב | |||
| 2 כפות | חומץ בלסמי | ||
| 4 כפות | שמן זית | ||
| מלח ים | |||
| פלפל שחור - גרוס טרי | |||
| מומלץ לפשר על הסלט פרמזן מגורר | |||
אופן ההכנה:
מערבבים כל המרכיבים הנ"ל בכלי הגשה, טועמים מתקנים תיבול ומגישים מיד.

