עוף בפירורי לחם

 

מתכון מבית היוצר של עדנה.

מרכיבים:
6 כרעיים עוף
200 גרם פירורי לחם
1 כף/ות פפריקה מתוקה
1 כף/ות אבקת מרק עוף
1 כף/ות אבקת שום
מלח
פלפל שחור
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס מים
אופן ההכנה:
מכניסים את פירורי הלחם יחד עם כל התבלינים לשקית ניילון גדולה, מנערים היטב את השקית לערבוב החומרים.

מכניסים 2 חלקי עוף לשקית, מנערים היטב לציפויו בתערובת, וממשיכים כך עם היתר.

במחבת גדולה מאד מטגנים העופות בשמן עד לקבלת ציפוי פריך מכל הכיוונים, מסדרים העוף בשכבה אחת, מוסיפים המים וממשיכים לבשל כשעתיים על להבה נמוכה.

 

Comments are closed.