כרוב אדום עם יין אדום – טבעוני

סלט מעולה מבית היוצר של בתי

מרכיבים

1    ראש כרוב אדום קטן - פרוס
בצל לבן (או סגול) בכמות השווה לכרוב - פרוס
1.5 כוסות יין אדום
1/3 כוס חומץ בלסמי
מלח           - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה

1.   לטגן הבצל עם שמן הזית עד שמתרכך.
2.   להוסיף הכרוב ולהמשיך לטגן, תוך בחישה, עד שמזהיב קלות.
3.   להוסיף היין והבלסמי, להביא לרתיחה, ולבשל על אש נמוכה, תוך ערבוב מידי פעם עד שהכרוב רך והנוזלים נספגו.
4.   לתבל במלח ופלפל
לטעום ולתקן טעמים - בבלסמי, מלח או פלפל.
להגיש פושר, בטמפרטורת החדר, או ישר מהמקרר - טעים מאד בכל דרך.
בתיאבון

No Comments Yet.

Leave a comment