פילה לוקוס עם יוגורט ואבוקדו

מרכיבים:
4 מנות דג לוקוס
קמח - לקימוח הדגים
שמן זית - לטיגון הדגים
50 גרם חמאה - לטיגון הדגים
1  אבוקדו - גדול ובשל או 2 קטנים
2 כפות מיץ לימון
300 גרם יוגורט בופאלו 5%
שום - שן אחת כתושה
1 כף נענע טריה - קצוצה
מלח ים
פלפל שחור - גרוס טרי וגס
אופן ההכנה:
האבוקדו
למעוך היטב במזלג, להוסיף מיץ לימון, מלח ופלפל שחור
לערבב היטב, לכסות היטב בניילון נצמד ולהניח בצד עד להגשה.

היוגורט
לערבב עם השום והנענע ולהניח במקרר עד להגשה.

הדגים
לערבב הקמח עם מלח ופלפל, ולקמח את הדגים. להסיר קמח מיותר.
לחמם את השמן והחמאה ולטגן הדגים קודם בצד העור ואח"כ בצד החשוף
עד להזהבה.

ההגשה
מגישים עם היוגורט.
מפזרים מעל קצת מלח ים ובוזקים מסביב מעט שמן זית.

מומלץ להגיש בצלחת נוספת סלט של גרגר הנחלים עם רוטב ויניגרד ומיני כדורי מוצרלה.

No Comments Yet.

Leave a comment