פסטל עם בשר וחצילים

 

מעדן מבית היוצר של תמר

המרכיבים:

בצק עלים טוב
1/2 קילו בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ לקוביות
1 חציל גדול קלוי ומנוקה ומעוך
100 גרם צנוברים

חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
שמן לטיגון קנולה

אופן ההכנה:

1. מטגנים הבצל עד שמזהיב, מוסיפים הבשר ומטגנים קלות עד שמשנה צבעו, מוסיפים החצילים, הצנוברים, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור
וממשיכים לבשל עוד מספר דקות עד שהתערובת אחידה.
אם התערובת יבשה מידי, להוסיף כף מים.

2. להניח בצד שיתקרר.

3. לפתוח את בצק העלים, לחתוך אותו למלבנים של 10 ס"מ על 8 ס"מ.

4. להניח בכל מלבן מעט מהבשר ולסגור היטב הבצק כמו מעטפה קטנה.

5. לחמם השמן ולטגן הפסטלים.

No Comments Yet.

Leave a comment