פשוט שניצל ישראלי

אצלי בבית תמיד אכלו רק שניצל דק מאד.
מאז שנולדו נכדי, הם אוהבים שניצל עבה, וכך זה מוגש להם.
אם רוצים שניצל דק, "דופקים אותו" וממשיכים לפי המתכון הבא.
אני מכינה מראש כמות גדולה, ועוטפת כל מנה בנייר כסף, וכשהם מודיעים לי שמגיעים, אני פשוט מוציאה מהמקפיא את מספר המנות הרצוי, כשכל מנה מוכנה בנייר כסף, מפשירה ומטגנת ומתקבל
שניצל טרי לכל ענין ודבר.

המרכיבים:

1/2 קילו חזה עוף – פרוס ע"י הקצב
100 גרם פירורי לחם מסוג גריסיני
3 ביצים – טרופות
שמן קנולה לטיגון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב מלח ופלפל בתוך פירורי החלם.
2. טובלים כל שניצל, היטב בפירורי הלחם, בביצה ושוב בפירורי הלחם עד שהשניצל יבש.
3. מטגנים בשמן חם עד לרמת ההזהבה שאתם אוהבים.
4. מגישים מיד אחרי הטיגון – ואז זה קריספי ומעולה.

No Comments Yet.

Leave a comment