רצועות בשר בקר ברוטב עגבניות

המרכיבים:

1 ק"ג בשר בקר - חתוך לרצועות, אני משתמשת בפילה
3 בצלים גדולים - קצוצים לרצועות
5 שיני שום - שלמות
700 גרם רוטב עגבניות - פאסטה, רוטב עגבניות איטלקי מוכן ומעולה
1.5 כוסות מים - אני מכניסה לבקבוק הפאסטה כדי להוציא את שאריות הרוטב
2 ענפי בזיליקום - מוציאים בתום הבישול
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם
1/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1. לטגן במחבת את הבשר בשמן כדי לסגור אותו.
2. בסיר רחב לטגן הבצל עד להזהבה, להוסיף את שיני השום ולטגן עוד 3 דקות.
3. להוסיף הפאסטה, מים, מלח, פלפל ובזיליקום, ולבשל על להבה נמוכה עד
שהרוטב מסמיך.
4. להעביר את הבשר ויתרת השמן מהמחבת לרוטב ולבשל על להבה נמוכה
כרבע שעה.

להגיש עם אורז, או עם פסטה, שאז התבשיל כולו הופך להיות רוטב לפסטה.

לאלה שאינם שומרים כשרות - מומלץ מאד להוסיף לרוטב העגבניות, בסעיף 3
קופסה שמנת לבישול, זה מעדן מאד את רוטב העגבניות.

No Comments Yet.

Leave a comment