תפוחי אדמה אפויים בשמנת – פום אנה

מרכיבים:
7 תפוח אדמה - תפוא"ד אדומים, גדולים, קלופים ופרוסים דק במנדולינה
1 שמנת לבישול
50 גרם               חמאה ממוסת
1 שן שום - כתושה
4 כפות שמן זית
מלח ים
פלפל שחור גרוס גס וטרי

 

אופן ההכנה:
לקערה מכניסים התפוחי אדמה והחמאה, מוספים מלח, פלפל ושום ומערבבים היטב.
משמנים תבנית אפיה ומסדרים את התפוחים כמו מניפה.
שופכים מעל את השמנת, מכסים ואופים כשעה.
אחרי שעה בודקים שתפוחי האדמה רכים, מסירים את נייר הכסף ומשחימים.

No Comments Yet.

Leave a comment