Portfolio Category: בישול איטלקי

>

עגבניות ממולאות אחרת – אפשר גם טבעוני

מתכון שאפשר להפוך אותו לטבעוני, אם מחליפים את האנשובי בצלפים מרכיבים: 6 עגבניות - להסיר את ראש העגבנייה (לשמור), לרוקן מהתוכן לקצוץ ולשמור להמשך. 3 פלחי אנשובי משומר מקופסא - או 2 כפות צלפים שטופים במים 3/4 כוס פירורי לחם 5 עלי בזיליקם קצוצים 2 כפות שמן זית אופן ההכנה: 1. להניח בכלי אפיה מרופד בדף אפיה, את חצאי העגבניות. 2. לערבב היטב את...
קרא עוד
>

פשטידת כרוב פלורנטינית

מרכיבים:
1 קילו כרוב לבן - פרוס
100 גרם פרמזן - מגוררת
1 שמנת חמוצה  קרא עוד
>

ארטישוק מטוגן עם פרמזן

לאוהבי הארטישוק ולאלה שנמנעים מלגעת בו, כי הוא משחיר הידיים, מצאתי מוצר איטלקי - ארטישוק משומר בשמן זית. מעדן. אפשר לאכול אותו כמו שהוא, או להכין ממנו מעדנים אחרים, להכניס לפסטה, לריזוטו ולכל מתכון אחר, כיד הדמיון, ואת השמן לשמור לתיבול הסלטים.
 
קרא עוד
>

סלט כרובית עם בייקון/פרושוטו

מרכיבים:
קרא עוד

מרכיבים:
1 כרובית - מחולקת ל"פרחים", נקיה ומבושלת במי מלח
200 גרם בייקון - או פרושוטו, חתוך לקוביות קטנות. אפשר להחליף באווז