תבשיל זה אכלתי, לראשונה, במסעדת קרן של חיים כהן.
לימים אכלתי את המעדן במסעדת ארנסטו, וארנסטו נתן לי טיפ,
להכניס לתבשיל שוקולד מריר טוב, לשידרוג המנה, ואכן זה היה
מעדן, שאכלתי עם הידיים וליקקתי את העצמות.
המרכיבים:
1 זנב שור - חתוך לחוליות
2 בצלים גדולים - קצוצים לקוביות קטנות
1 כרשה - חתוכה לקוביות קטנות
4 ענפי סלרי בלי העלים - חתוך...
המתכון הוא מבית היוצר של בתי, שקבלה אותו מבשלנית איטלקית באיטליה
מרכיבים
1 כוס אורז - יסמין או בסמטי
2 כוסות מים
5 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1. לשטוף היטב את האורז עד להסרת העמילן.
2. להשרות שעה במים נקיים עם מלח.
3. לשטוף שוב מהמלח והעמילן.
4. להכניס השמן לסיר, להוסיף האורז המסונן, ולטגן מספר דקות עד...