Portfolio Category: בישול איטלקי

>

תבשיל זנב שור

תבשיל זה אכלתי, לראשונה, במסעדת קרן של חיים כהן. לימים אכלתי את המעדן במסעדת ארנסטו, וארנסטו נתן לי טיפ, להכניס לתבשיל שוקולד מריר טוב, לשידרוג המנה, ואכן זה היה מעדן, שאכלתי עם הידיים וליקקתי את העצמות. המרכיבים: 1 זנב שור - חתוך לחוליות 2 בצלים גדולים - קצוצים לקוביות קטנות 1 כרשה - חתוכה לקוביות קטנות 4 ענפי סלרי בלי העלים - חתוך...
קרא עוד
>

מרק מינסטרונה

מרכיבים: 1 בצל קצוץ 2 גזרים חתוכים לקוביות 4 גבעולי סלרי, בלי עלים, חתוכים לקוביות 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 4 שיני שום שלמות 2 כוסות שעועית ומבושלת, או סנפרוסט 1כף עלי טימין קצוצים 2/3 כוס פסטה קצרה - קונכיות 1 קופסה/בקבוק עגבניות מרוסקות - פולפה או פסאטה 3 כפות שמן זית מלח - לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם מים להגשה: עלי בזיליקום פרמזן מגורר אופן ההכנה: 1. לסיר לבישול מרק להכניס...
קרא עוד
>

אורז לבן אחר

המתכון הוא מבית היוצר של בתי, שקבלה אותו מבשלנית איטלקית באיטליה מרכיבים 1 כוס אורז - יסמין או בסמטי 2 כוסות מים 5 כפות שמן זית מלח לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה 1. לשטוף היטב את האורז עד להסרת העמילן. 2. להשרות שעה במים נקיים עם מלח. 3. לשטוף שוב מהמלח והעמילן. 4. להכניס השמן לסיר, להוסיף האורז המסונן, ולטגן מספר דקות עד...
קרא עוד
>

דניס ברוטב עגבניות

אכלתי את המנה הזו במסעדת רוסטיקו נהניתי והחלטתי לשחזרה, ואכן קבלתי מנה איכותית הדומה מאד לזו שאכלתי. מרכיבים: 6 דניס - פילטים משלשה דגים, כל פילה חתוך ל- 3 חלקים 8 שיני שום - כתוש 1/4 כוס שמן זית 1 קןפסא עגבניות מרוסקות משומרות 15 זיתים שחורים - קלמטה - מגולענים 1 כוס יין לבן יבש אורגנו 8 עלים - אפשר גם אורגנו...
קרא עוד