דניס ברוטב עגבניות

אכלתי את המנה הזו במסעדת רוסטיקו נהניתי והחלטתי לשחזרה, ואכן קבלתי מנה איכותית הדומה מאד לזו שאכלתי.
מרכיבים:

6 דניס - פילטים משלשה דגים, כל פילה חתוך ל- 3 חלקים
8 שיני שום - כתוש
1/4 כוס שמן זית
1 קןפסא עגבניות מרוסקות משומרות
15 זיתים שחורים - קלמטה - מגולענים
1 כוס יין לבן יבש
אורגנו 8 עלים - אפשר גם אורגנו יבש
1/2 צרור פטרוזיליה - קצוצה
מלח ים לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם
ניוקי - חבילה מבושלים במים עם מלח

אופן ההכנה:

1. למחבת להכניס השמן והשום ולטגן 2 דקות, להוסיף העגבניות , הזיתים והיין ולבשל כ- 5 דקות.
2. להוסיף האורגנו, המלח והפלפל לערבב ולהוסיף הדגים בשכבה אחת ולבשל עוד 10 דקות.
3. לפזר מעל את הפטרוזיליה.

אופציה - להוסיף חבילה ניוקי לדגים ולבשל יחד.

להגיש עם לחם טוב לרוטב שנוצר.

בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment