Portfolio Category: בישול טבעוני

>

עגבניות ממולאות אחרת – אפשר גם טבעוני

מתכון שאפשר להפוך אותו לטבעוני, אם מחליפים את האנשובי בצלפים מרכיבים: 6 עגבניות - להסיר את ראש העגבנייה (לשמור), לרוקן מהתוכן לקצוץ ולשמור להמשך. 3 פלחי אנשובי משומר מקופסא - או 2 כפות צלפים שטופים במים 3/4 כוס פירורי לחם 5 עלי בזיליקם קצוצים 2 כפות שמן זית אופן ההכנה: 1. להניח בכלי אפיה מרופד בדף אפיה, את חצאי העגבניות. 2. לערבב היטב את...
קרא עוד
>

סלט קולרבי

  סלט "האנדר דוג" שמתברר, כסלט מדהים ביופיו ויאמי יאמי בטעמו. סלט שאכלתי בקפה איטליה ומצאתי אצלם את המתכון. מרכיבים: 2 יחידות קולרבי - גודל בינוני, חתוך לגפרורים 1 צרור רוקט - או גרגר הנחלים, או תערובת של השניים 3/4 כוס שקד - מולבנים וקלויים במחבת בלי שמן ומצוננים 80 גרם גבינת פטה - מפוררת - לטבעונים, במקום פטה גבינה טבעונית של וגה 4...
קרא עוד
>

טופו עם אפונה וברוקולי

המרכיבים

1 שקית ברוקולי סנפרוסט - קצוץ דק
1 שקית אפונה קטנה סנפרוסט
1 קובית טופו - חתוכה לקוביות קטנות
1 כף שמן קנולה
1 בצל אדום - קצוץ דק
2 שיני שום - קצוצות דק
1 כף סילן
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות סויה
1/4 כוס מים

אופן ההכנה

1.  לטגן קלות עם השמן את הבצל והשום עד שמתרכך.
2.  להוסיף סילן, רוטב צ'ילי, סויה...
קרא עוד
>

סלט עלים ירוקים עם בטטה

הפתיע אותי עד כמה השילוב שבין העלים הירוקים, הבטטה והטחינה יכול להיות כל כך מושלם. שווה ניסיון.
 
קרא עוד

מרכיבים:
1/2 חבילה עלי סלט - אריזות בכל סופר - חבילה של מיגוון עלים ירוקים וחסות לפי הטעם האישי.