סלט קולרבי

 

סלט "האנדר דוג" שמתברר, כסלט מדהים ביופיו ויאמי יאמי בטעמו.

סלט שאכלתי בקפה איטליה ומצאתי אצלם את המתכון.

מרכיבים:

2 יחידות קולרבי - גודל בינוני, חתוך לגפרורים
1 צרור רוקט - או גרגר הנחלים, או תערובת של השניים
3/4 כוס שקד - מולבנים וקלויים במחבת בלי שמן ומצוננים
80 גרם גבינת פטה - מפוררת - לטבעונים, במקום פטה גבינה טבעונית של וגה
4 כפות לרוטב - שמן זית
2 כפות לרוטב -מיץ לימון
מלח ים לרוטב -לפי הטעם
פלפל שחור לרוטב -גרוס טרי - לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. לערבב הקולרבי עם הרוקט.
  2.  לערבב היטב גבינה, שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל עד שהגבינה נמסה ואין פירורים.
  3. להוסיף את הרוטב לסלט ולערבב היטב בידיים כדי לא "לשבור" הרוקט.
  4. לפזר מעל השקדים, לערבב שוב ולהגיש.
    בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment