Portfolio Category: בישול צמחוני

>

מאפה תפוחי אדמה ובטטות

מתכון קל ויפה בהגשה. מתאים כתוספת למנה עיקרית, לארוחת ערב, לבראנצ'ים ועוד... מרכיבים: 1/2 קילו תפוח אדמה אדומים - קלופים ופרוסים 1/2 קילו בטטה - קלופה ופרוסה 75 גרם חמאה - קרה וחתוכה לקוביות קטנות 100 גרם אגוזים - קצוצים קורט אגוז מוסקט מלח ים לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם 3 שיני שום - כתושים שמנת מתוקה לבישול 1 כוס יין לבן חצי יבש פרמזן לפיזור מעל המאפה אופן ההכנה: 1. בידיים...
קרא עוד
>

סלט עגבניות ומוצרלה – קפרזה

מרכיבים: 4 עגבניות פרוסות 3 כדורי מוצרלה בופלו פרוסים מלח ים לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי וגס, לפי הטעם 5 כפות שמן זית - יותר שמן - יותר טעים 2 כפות חומץ בלסמי 8 עלי בזיליקום אופן ההכנה: מסדרים פרוסות העגבניות, המוצרלה והבזיליקום לפי התמונה. מתבלים במלח, פלפל שחור, שמן זית ובלסמי. מגישים מיד עם לחם טוב - והריר נוזל מתאווה. אפשר גם לגוון עם עגבניות שרי שונות גם לטעם וגם...
קרא עוד
>

עגבניות ממולאות אחרת – אפשר גם טבעוני

מתכון שאפשר להפוך אותו לטבעוני, אם מחליפים את האנשובי בצלפים מרכיבים: 6 עגבניות - להסיר את ראש העגבנייה (לשמור), לרוקן מהתוכן לקצוץ ולשמור להמשך. 3 פלחי אנשובי משומר מקופסא - או 2 כפות צלפים שטופים במים 3/4 כוס פירורי לחם 5 עלי בזיליקם קצוצים 2 כפות שמן זית אופן ההכנה: 1. להניח בכלי אפיה מרופד בדף אפיה, את חצאי העגבניות. 2. לערבב היטב את...
קרא עוד
>

סלט קולרבי

  סלט "האנדר דוג" שמתברר, כסלט מדהים ביופיו ויאמי יאמי בטעמו. סלט שאכלתי בקפה איטליה ומצאתי אצלם את המתכון. מרכיבים: 2 יחידות קולרבי - גודל בינוני, חתוך לגפרורים 1 צרור רוקט - או גרגר הנחלים, או תערובת של השניים 3/4 כוס שקד - מולבנים וקלויים במחבת בלי שמן ומצוננים 80 גרם גבינת פטה - מפוררת - לטבעונים, במקום פטה גבינה טבעונית של וגה 4...
קרא עוד