מתכון קל ויפה בהגשה. מתאים כתוספת למנה עיקרית, לארוחת ערב, לבראנצ'ים ועוד...
מרכיבים:
1/2 קילו תפוח אדמה אדומים - קלופים ופרוסים
1/2 קילו בטטה - קלופה ופרוסה
75 גרם חמאה - קרה וחתוכה לקוביות קטנות
100 גרם אגוזים - קצוצים
קורט אגוז מוסקט
מלח ים לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
3 שיני שום - כתושים
שמנת מתוקה לבישול
1 כוס יין לבן חצי יבש
פרמזן לפיזור מעל המאפה
אופן ההכנה:
1. בידיים...
מרכיבים:
4 עגבניות פרוסות
3 כדורי מוצרלה בופלו פרוסים
מלח ים לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי וגס, לפי הטעם
5 כפות שמן זית - יותר שמן - יותר טעים
2 כפות חומץ בלסמי
8 עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
מסדרים פרוסות העגבניות, המוצרלה והבזיליקום לפי התמונה.
מתבלים במלח, פלפל שחור, שמן זית ובלסמי.
מגישים מיד עם לחם טוב - והריר נוזל מתאווה.
אפשר גם לגוון עם עגבניות שרי שונות גם לטעם וגם...
מתכון שאפשר להפוך אותו לטבעוני, אם מחליפים את האנשובי בצלפיםמרכיבים:
6 עגבניות - להסיר את ראש העגבנייה (לשמור), לרוקן מהתוכן לקצוץ ולשמור להמשך.
3 פלחי אנשובי משומר מקופסא - או 2 כפות צלפים שטופים במים
3/4 כוס פירורי לחם
5 עלי בזיליקם קצוצים
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. להניח בכלי אפיה מרופד בדף אפיה, את חצאי העגבניות.
2. לערבב היטב את...
סלט "האנדר דוג" שמתברר, כסלט מדהים ביופיו ויאמי יאמי בטעמו.
סלט שאכלתי בקפה איטליה ומצאתי אצלם את המתכון.
מרכיבים:
2 יחידות קולרבי - גודל בינוני, חתוך לגפרורים
1 צרור רוקט - או גרגר הנחלים, או תערובת של השניים
3/4 כוס שקד - מולבנים וקלויים במחבת בלי שמן ומצוננים
80 גרם גבינת פטה - מפוררת - לטבעונים, במקום פטה גבינה טבעונית של וגה
4...