Portfolio Category: בישול צמחוני

>

מרק ירקות קטיפתי בשני צבעים

הצלחת המוגשת - חציה כתומה וחציה ירוקה - חגיגה לחך ולעיניים.

מגישים בצלחות מרק, (לא קעריות מרק), בזהירות מוזגים, במקביל עם שני כדים, את שני המרקים ומקבלים צלחת מרק מחולקת לשני צבעים - כתום וירוק. אין חשש - המרקים סמיכים ולכן לא יתערבבו. הסועדים תמיד מתפעלים מדרך הגשתו. אני מכינה מרק זה לאירועים מיוחדים. המתכון נראה ארוך ומייגע...
קרא עוד
>

הגיבץ’ של אמא ז”ל

קרא עוד
>

ה”קומפוט” האולטימטיבי האשכנזי של חמותי היווניה

מתברר שהקומפוט האשכנזי מפירות יבשים, הנפוץ בקרב יהודי מזרח אירופה, עשה "עליה" והגיע עד יוון. 
מרכיבים:
1 בצל - גדול וקצוץ לקוביות
3 פלפלים ירוקים - קצוץ לקוביות - פלפל בהיר
2
קרא עוד
>

כרוב עם פסטה

מרכיבים:
100 גרם שזיפים מיובשים
100 גרם משמשים מיובשים
קרא עוד

מרכיבים:
1 כרוב לבן - פרוס, רצוי במנדולינה או מעבד מזון כדי להקל בתהליך
2 בצל - גדול - חתוך לקוביות ולטגן עד להזהבה