Portfolio Category: בישול צמחוני

>

סלט עשבי תיבול

סלט ערבי קייצי ומרענן, קל ופשוט להכנה וטעים טעים להפליא.
קרא עוד
>

קונפיטורת משמשים

מינימום עבודה - עם מקסימום הנאה. בקיץ, בעונת המשמשים הקצרה, אני נוהגת להכין קונפיטורה מהפרי המדהים הזה. ריבה זו עומדת במקרר ומספקת את צרכינו עד לעונת המשמשים הבאה.
מרכיבים:
1/4 צרור נענע - קצוצה דק
1/4 צרור כוסברה - קצוצה דק - רק לאוהבי הכוסברה
קרא עוד
>

טריפל מוס שוקולד

מעדן זה מיועד לשוקוהוליקים שבננו. את מוס השוקולד הזה אני מגישה בכלי גדול ושקוף, דרכו ניתן לראות את שלש שכבות השוקולד וצבעוניות הקינוח.
 
מרכיבים:
1.5 קילו משמש - רחוץ, מגולען וחתוך לרבעים
מרכיבים:
200 גרם שוקולד חלב
200  קרא עוד
>

שעועית אפויה – Gigantes Plaki

תבשיל המוגש במסעדות היווניות כחלק ממגוון המזטים. הוא במיטבו כשהוא פושר או בטמפרטורת החדר.
קרא עוד

מרכיבים:
1+1 כוסות שעועית לבנה וחומה - מושרה כל הלילה
1 בצל אדום - פרוס לפרוסות