מרכיבים:
500 בשר טחון
3 כפות שמן זית
1 בצל גדול - קצוץ דק
2 שיני שום – כתושות
3 כפות רסק עגבניות
4 עלי בזיליקום – קצוצים דק
1 ענף מרווה
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
3/4 כוס יין אדום/לבן
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
1 חבילה פסטה – פנה – מבושלת לפי הוראות היצרן
2 ביצים טרופות
3/4 כוס פרמזן
1 כף שמן זית
פרמזן...
מרכיבים:
300 גרם גבינה צהובה, מהסוג האהוב עליכם – חתוכה לאצבעות בעובי 2 ס"מ
3 כפות חלב
1 ביצה
1/2 כוס קמח תופח
1 כוס פירורי לחם – אני אוהבת פירורי גריסיני
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1. לטרוף היטב הביצה עם החלב.
2. לטבול כל אצבע גבינה בקמח, בביצה ולכסות היטב בפירורי הלחם עד שאצבע הגבינה בכוסה היטב ויבשה. לנער היטב מעודפי הפירורים.
3....