Portfolio Category: בישול צמחוני

>

פשטידת פסטה עם בשר

מרכיבים: 500 בשר טחון 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול - קצוץ דק 2 שיני שום – כתושות 3 כפות רסק עגבניות 4 עלי בזיליקום – קצוצים דק 1 ענף מרווה 1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות 3/4 כוס יין אדום/לבן מלח – לפי הטעם פלפל שחור – לפי הטעם 1 חבילה פסטה – פנה – מבושלת לפי הוראות היצרן 2 ביצים טרופות 3/4 כוס פרמזן 1 כף שמן זית פרמזן...
קרא עוד
>

אצבעות גבינה צהובה מטוגנות

מרכיבים: 300 גרם גבינה צהובה, מהסוג האהוב עליכם – חתוכה לאצבעות בעובי 2 ס"מ 3 כפות חלב 1 ביצה 1/2 כוס קמח תופח 1 כוס פירורי לחם – אני אוהבת פירורי גריסיני שמן לטיגון עמוק אופן ההכנה: 1. לטרוף היטב הביצה עם החלב. 2. לטבול כל אצבע גבינה בקמח, בביצה ולכסות היטב בפירורי הלחם עד שאצבע הגבינה בכוסה היטב ויבשה. לנער היטב מעודפי הפירורים. 3....
קרא עוד
>

מאפינס מלוחים עם ירקות

מרכיבים: 1 תפוא"ד - מגורר גס. 1 בצל - מגורר גס 2 קישואים זוקיני – יש בהם פחות מים – מגוררים גס 4 פטריות שמפיניון – קצוצות דק 1/3 כוס תרד – סחוט, חלוט וקצוץ דק 2 ביצים 1/3 כוס חלב 50 גרם חמאה מומסת 1/3 כוס קמח תופח מלח – לפי הטעם פלפל שחור – לפי הטעם קורט אגוז מוסקט מעט גבינת פרמזן מגוררת אופן ההכנה: 1. מערבבים היטב,...
קרא עוד
>

פטריות פורטובלו ממולאות

מתכון מעולה, אני קצת מקצרת תהליכים ע"י שימוש בירקות סנפרוסט. ניתן להכין מראש, ולחמם מעט בתנור. מרכיבים: 12 פטריות פורטובלו קטנות – טריות – להסיר את רגל הפטרייה לעיסה: 1/2 כוס עדשים חומות - סנפרוסט 1 קובית תרד - סנפרוסט 1 תפוח אדמה קטן – מגורר דק 1 עגבנייה קטנה – קצוצה דק 1 בצל קטן – קצוץ דק 1 שן שום – כתוש 2 כפות...
קרא עוד