| מרכיבים: | ||||||||||
| 2 חבילה | תרד | |||||||||
| ביצים עין- כמספר הסועדים | ||||||||||
| 50 גרם | חמאה | |||||||||
| 2 שיני שום כתושות | ||||||||||
| 100 גרם | פרמזן -...
קרא עוד
>
ארטישוק מטוגן עם פרמזן![]() לאוהבי הארטישוק ולאלה שנמנעים מלגעת בו, כי הוא משחיר הידיים, מצאתי מוצר איטלקי - ארטישוק משומר בשמן זית. מעדן. אפשר לאכול אותו כמו שהוא, או להכין ממנו מעדנים אחרים, להכניס לפסטה, לריזוטו ולכל מתכון אחר, כיד הדמיון, ואת השמן לשמור לתיבול הסלטים.
| |||||||||
>

פשוט תרד – או במילים אחרות פופאי




