Portfolio Category: מנות ראשונות

>

כבד עוף ביין מרסלה או פורט

מרכיבים:
12 כבדי עוף - נקיים מגידים, שומנים וכו'
0.5 כוס קמח - לאיבוק עדין של הכבדים
0.5  קרא עוד
>

שרימפס ברוטב חמאה

קרא עוד
>

סקלופס (קוקי סן ז’אק) עם רוטב גבינת רוקפור

צדפה לבנה גדולה ויפה, עם כתמים בצבע חום-אדמוני ובתוכה יושבת לה "הפנינה" - קוקי סן ז'ק.
מזון שנחשב לאפרודיזיאקי, בתרבות הקולינארית. מקור השם הוא בבמיתולוגיה היוונית - אלת האהבה, אפרודיטה.
מגישים אותה רק למי שבאמת אוהבים. 
מבית היוצר של אלי.
 
מרכיבים:
10 שרימפס - בגודל ג'מבו או קריסטל
2 שיני שום קצוצות דק מאד
1/3 כוס
מרכיבים:
12  קרא עוד
>

עגבניות ממולאות

חמותי היווניה היא בשלנית מעולה. עוד מתכון בלקני מבית היוצר שלה. מנה המתאימה גם לצמחונים.
מרכיבים:
12 עגבניות חממה, בינוניות בגודלן בשלות וקשות  
1 כוס אורז בסמטי -... קרא עוד