Portfolio Category: מרקים

>

מרק עדשים חומות

מרכיבים

 
4 כוסות עדשים חומות - שטופות היטב
2 בצלים - קצוצים דק
1 ראש סלרי - קצוץ לקוביות קטנות
2 ענפי סלרי - קצוצים
2 גזרים - קצוצים לקוביות קטנות
2 שיני שום - כתושות
2 תפוחי אדמה - קצוצים לקוביות קטנות
 מים עם קוביית אבקת מרק, או ציר ירקות
0.5 כוס שמן זית
מלח ופלפל - לפי הטעם

אופן ההכנה

להכניס לסיר את שמן הזית.
להוסיף...
קרא עוד
>

מרק שעועית – טבעוני

מרכיבים

1.5 כוסות שעועית - מושרית כל הלילה (אפשר גם סנפרוסט וזה מקצר את התהליך)
4 בצלים - קצוצים דק
1 ראש סלרי - קצוץ לקוביות 2 גזרים פרוסים דק 3 ענפי סלרי - קצוצים
1 קופסה עגבניות מרוסקות
ציר ירקות עד לכיסוי השעועית ועד 2 ס"מ - אפשר גם מים עם קוביית מרק מלח ופלפל לפי הטעם 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה

1. לשמן...
קרא עוד
>

קניידלך ממולאים בבשר

מרכיבים: 2 כוס/ות קמח מצה 2 כוס/ות מים רותחים 6 ביצים 10 כף/ות שמן קנולה - לקניידלעך 200 גרם בשר בקר טחון 1 בצל - קצוץ דק 3 כף/ות שמן קנולה פלפל שחור מלח אופן ההכנה: בקערה מערבבים היטב את הקמח, מים, שמן, מלח ופלפל ורק בסוף מוסיפים הביצים אחת אחת כדי שלא תתקרשנה מחום המים. ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים...
קרא עוד