מרק זה אכלתי באמסטרדם ביום חורף קר.
המתכון המוצע כאן הוא ואריציה על הנושא.
מתקבל מרק שהוא נזיד - אוכל נחמה לימי החורף הקרים.
מרכיבים: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
3 כוסות | אפונה יבשה - מושרית כל הלילה | |||||||||||||||||||||||||||||||||
קרא עוד
>
נזיד-מרק שעועיתמרק שהוא נזיד ויכול לשמש למנה עיקרית בימי החורף הקרים.
מגישים אותו עם לחם לבן אחיד בפרוסות עבות, צנוניות ובצל ירוק.
כשאני מכינה את הנזיד, אני מתקשרת לחברי הקרובים ומודיעה "יש מרק שעועית", ההתייצבות היא מלאה.
המנה משופרת ביותר להגשה לאחר לילה במקרר.
|