Portfolio Category: מרקים

>

מרק אפונה הולנדי – “סנרט” (SNERT)

מרק זה אכלתי באמסטרדם ביום חורף קר. המתכון המוצע כאן הוא ואריציה על הנושא. מתקבל מרק שהוא נזיד - אוכל נחמה לימי החורף הקרים.
מרכיבים:
3 כוסות אפונה יבשה - מושרית כל הלילה
קרא עוד
>

נזיד-מרק שעועית

מרק שהוא נזיד ויכול לשמש למנה עיקרית בימי החורף הקרים. מגישים אותו עם לחם לבן אחיד בפרוסות עבות, צנוניות ובצל ירוק. כשאני מכינה את הנזיד, אני מתקשרת לחברי הקרובים ומודיעה "יש מרק שעועית", ההתייצבות היא מלאה. המנה משופרת ביותר להגשה לאחר לילה במקרר.
מרכיבים:
קרא עוד
>

מרק רומני עם קציצות בשר – “צ’ורבה קון פרישוארה”

מרכיבים:
2 גזר - קצוץ לקוביות קטנות
1 סלרי - ראש גדול קצוץ לקוביות קטנות
1 קרא עוד
>

מרק ירקות עם הרבה עלים ירוקים

מרכיבים

1      בצל 1      לפת 1      קולרבי 1      תפוח אדמה 1      בטטה 2     קישואים 1 ראש סלרי גדול 1/2  חבילה עלי מנגולד 1/2  חבילה עלי קייל 1/2  חבילה תרד 1/2  חבילה פטרוזיליה 5     ענפים סלרי עלים 3     כפות שמן זית 3     כפות אבקת מרק עוף (לצמחונים וטבעונים - אבקת מרק בטעם...
קרא עוד