Portfolio Category: פסטה

>

מאק אנד צ’יז – פשטידת פסטה אמריקאית עם גבינות במנות אישיות

המרכיבים: 1 חבילה פסטה קצרה וחלולה - מבושלת לפי הוראות היצרן 25 גרם חמאה 3 כפות קמח 2 כוסות חלב 1 ביצה 350 גרם גבינה צבובה מגוררת - תערובת של צ'דר, גאודה ופרמזן, או כל תערובת שאוהבים מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם קורט אגוז מוסקט 1 כוס פירורי לחם 25 גרם חמאה אופן ההכנה: הבשמל: 1. להמיס החמאה, להוסיף הקמח, אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור...
קרא עוד
>

פסטה עם זוקיני

  מרכיבים: 1/2 כוס בצל שלוט - קצוץ דק 5 קישואים - קצוצים לפרוסות מלח ים לבישול הפסטה ולרוטב פלפל שחור לפי הטעם 1 פלפל צ'ילי - קצוץ דק 1 חבילה ספגטי - אני ממליצה על היצרן דה-צ'קו, מכל הפסטות היבשות בארץ, מצאתי אותה כטובה ביותר 1/2 כוס פרמזן - מגורר 100 גרם צנוברים - לקלות, תוך כדי ערבוב, כדקה במחבת בלי שמן, להיזהר,...
קרא עוד
>

פסטה עם אנשובי, עגבניות וזיתים – אפשר גם טבעוני

בקיצור, פסטה אלה פוטנסקה. ניסיתי לבדוק את מקור השם "פוטנסקה" (פוטנה-זונה), מצאתי הרבה סיפורים ובחרתי לספר את זה שאהבתי, על בית הזונות האיטלקי בנפולי במאה ה-16, שהזונות בו הכינו לעצמן את מזונן, וזה כמובן הפסטה, כשהרוטב היה מורכב מכל מה שהיה במזווה. הכל היה צריך להיות מהיר, אבל גם טעים. מרכיבים: 500 גרם ספגטי - לבשל עפ"י הוראות היצרן לרוטב 1/3...
קרא עוד
>

פסטה מתוקה עם פרג

מרכיבים:
1 חבילה פסטה - פטוצ'יני או פפרדלה
150 גרם פרג - טחון טרי
100 גרם קרא עוד