-
בסיס לבישול איטלקי
אני משתמשת בבסיס זה כבסיס להרבה מאד תבשילים איטלקיים וזה משדרג את המנות. לבשר, לפסטה, לריזוטו ועוד. מרכיבים: 3 גזרים...
-
פסטה עם זוקיני
מרכיבים: 1/2 כוס בצל שלוט - קצוץ דק 5 קישואים - קצוצים לפרוסות מלח ים לבישול הפסטה ולרוטב פלפל...
-
פסטה עם אנשובי, עגבניות וזיתים – אפשר גם טבעוני
בקיצור, פסטה אלה פוטנסקה. ניסיתי לבדוק את מקור השם "פוטנסקה" (פוטנה-זונה), מצאתי הרבה סיפורים ובחרתי לספר את זה שאהבתי, על...
-
סלט עגבניות ומוצרלה – קפרזה
מרכיבים: 4 עגבניות פרוסות 3 כדורי מוצרלה בופלו פרוסים מלח ים לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי וגס, לפי הטעם 5...
-
עגבניות ממולאות אחרת – אפשר גם טבעוני
מתכון שאפשר להפוך אותו לטבעוני, אם מחליפים את האנשובי בצלפים מרכיבים: 6 עגבניות - להסיר את ראש העגבנייה (לשמור), לרוקן...
-
פשטידת כרוב פלורנטינית
מרכיבים: 1 קילו כרוב לבן - פרוס 100 גרם פרמזן - מגוררת 1 שמנת חמוצה - גביע 3 ביצים - טרופות 3 כפות קמח תופח סוכר - קורט...
-
ארטישוק מטוגן עם פרמזן
לאוהבי הארטישוק ולאלה שנמנעים מלגעת בו, כי הוא משחיר הידיים, מצאתי מוצר איטלקי - ארטישוק משומר בשמן זית. מעדן. אפשר...
-
סלט כרובית עם בייקון/פרושוטו
מרכיבים: 1 כרובית - מחולקת ל"פרחים", נקיה ומבושלת במי מלח 200 גרם בייקון - או פרושוטו, חתוך לקוביות קטנות. אפשר להחליף באווז 1...
-
מעדן קרם ערמונים
מרכיבים: 200 גרם ערמונים - בואקום 0.75 כוס סוכר 1 מקל וניל- להפריד הזרעונים מהתרמיל 1/2 כוס חלב 250 גרם מסקרפונה 1.5 חבילה שמנת מתוקה 2...
