בישול איטלקי

  • בסיס לבישול איטלקי

    בסיס לבישול איטלקי

      אני משתמשת בבסיס זה כבסיס להרבה מאד תבשילים איטלקיים וזה משדרג את המנות. לבשר, לפסטה, לריזוטו ועוד. מרכיבים: 3 גזרים...

  • פסטה עם זוקיני

    פסטה עם זוקיני

      מרכיבים: 1/2 כוס בצל שלוט - קצוץ דק 5 קישואים - קצוצים לפרוסות מלח ים לבישול הפסטה ולרוטב פלפל...

  • פסטה עם אנשובי, עגבניות וזיתים – אפשר גם טבעוני

    פסטה עם אנשובי, עגבניות וזיתים – אפשר גם טבעוני

    בקיצור, פסטה אלה פוטנסקה. ניסיתי לבדוק את מקור השם "פוטנסקה" (פוטנה-זונה), מצאתי הרבה סיפורים ובחרתי לספר את זה שאהבתי, על...

  • סלט עגבניות ומוצרלה – קפרזה

    סלט עגבניות ומוצרלה – קפרזה

    מרכיבים: 4 עגבניות פרוסות 3 כדורי מוצרלה בופלו פרוסים מלח ים לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי וגס, לפי הטעם 5...

  • עגבניות ממולאות אחרת – אפשר גם טבעוני

    עגבניות ממולאות אחרת – אפשר גם טבעוני

    מתכון שאפשר להפוך אותו לטבעוני, אם מחליפים את האנשובי בצלפים מרכיבים: 6 עגבניות - להסיר את ראש העגבנייה (לשמור), לרוקן...

  • פשטידת כרוב פלורנטינית

    פשטידת כרוב פלורנטינית

    מרכיבים: 1 קילו כרוב לבן - פרוס 100 גרם פרמזן - מגוררת 1 שמנת חמוצה - גביע 3 ביצים - טרופות 3 כפות קמח תופח סוכר - קורט...

  • ארטישוק מטוגן עם פרמזן

    ארטישוק מטוגן עם פרמזן

    לאוהבי הארטישוק ולאלה שנמנעים מלגעת בו, כי הוא משחיר הידיים, מצאתי מוצר איטלקי - ארטישוק משומר בשמן זית. מעדן. אפשר...

  • סלט כרובית עם בייקון/פרושוטו

    סלט כרובית עם בייקון/פרושוטו

    מרכיבים: 1 כרובית - מחולקת ל"פרחים", נקיה ומבושלת במי מלח 200 גרם בייקון - או פרושוטו, חתוך לקוביות קטנות. אפשר להחליף באווז 1...

  • מעדן קרם ערמונים

    מעדן קרם ערמונים

    מרכיבים: 200 גרם ערמונים - בואקום 0.75 כוס סוכר 1 מקל וניל- להפריד הזרעונים מהתרמיל 1/2 כוס חלב 250 גרם מסקרפונה 1.5 חבילה שמנת מתוקה 2...