-
כדורי שוקולד שילדים וגם מבוגרים אוהבים
מרכיבים: 250 גרם ביסקויט - פתי בר, מפורר ביד 3/4 כוס סוכר 100 גרם חמאה - מומסת 1/2 כוס אבקת קקאו 2 כפיות תמצית וניל 50 גרם קוקוס -...
-
ממרח גבינה הונגרי – קורוזוט
גם לפולנים יש את ממרח הגבינה הזה, אצלם הוא נקרא צפורוק. מרכיבים: 250 גרם גבינה לבנה - טוב טעם 50 גרם חמאה -...
-
מאפה חצילים בלקני עם רביכה ובמנות אישיות
מרכיבים: 2 חציל - מאורכים וחתוכים לאורך בעובי 1 ס"מ ומומלחים. להניח לחצי שעה להגרת הנוזלים. ליבש לצפות בקמח ולטגן. קמח...
-
אורז בתנור עם מיגוון פטריות מטובען
מרכיבים: 1 כוס אורז בסמטי 2 כוסות ציר מרק ירקות או מים 2 כפות אבקת מרק בצל 50 גרם חמאה - לטבעונים רבע כוס שמן קנולה...
-
סלט תרד או עלי מנגולד
מרכיבים: 300 גרם תרד - רצוי תורכי אפשר גם אחר. 2 יחידות קישוא - מגורר 3 יחידות כרישה - קצוצה דק - מהחלק הלבן בלבד...
-
טירמיסו בלי ביצים
הטירמיסו שלי נולד מכך, שכשבתי הייתה בהריון נאסר עליה לאכול ביצים "חיות" אלא מבושלות בלבד. מרכיבים: 2 יחידות שמנת מתוקה 2 יחידות...
-
סלט ברוקולי עם חמוציות
בטיול הקולינרי שעשיתי בדורדון עם השף שלום שטרית, הכינה חברתי רוזה את הסלט שהפתיע את כל הסועדים. מין "אנדר דוג"...
-
קרם מסקרפונה ופירות יער
את הקציפה הזו אני מכינה כל השנה ובכל פעם עם הפרי העונתי. "ברירת המחדל" הטובה ביותר בעיני היא הקציפה עם...
-
פריטטה עם עלי סלק, פטריות, זוקיני ותפוחי אדמה
מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ דק 8 שיני שום - כתושות 1 חבילה מנגולד - מנוקים מהגבעול הלבן וקצוצים 4 קישואים - קלופים וקצוצים...
