-
סלט ברוקולי עם עגבניות
מרכיבים: 1 חבילה ברוקולי - לקלוף הקלחים, לפרוס לפרוסות עבות ולהפריד הפרחים. 1 פלפל חריף אדום, פרוס - לא חובה 2 עגבניות -...
-
פריטטה – חביתת ירקות איטלקית
מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ 400 גרם תרד טורקי 2 עגבניות - קצוצות 1 תפוח אדמה - גדול ופרוס דק 2 כפות פרמזן 0.25 כוס...
-
סלט קישואים התחליף הצמחוני לכבד קצוץ
כמו הסלט של "משני" פשוט, קל וטעים - אפשר להכין בבית במהירות רבה, לחסוך כסף ובלי חומרים משמרים. מרכיבים: 8...
-
מרק לחם טוסקני – “ריבוליטה”
הסתו כבר כאן ואנחנו לפני החורף. מרק-נזיד זה הינו מהיר, טעים ומשביע גם כארוחה בפני עצמה. מרכיבים: 6 פרוסות טוסטים...
-
כרובית במיץ עגבניות
אמא ז"ל לא הייתה בשלנית, אולם זה אחד המתכונים הפשוטים והטעימים שהכינה. לעיתים היתה מחליפה את הכרובית בחצילים קלופים ופרוסים...
-
סלט עשבי תיבול
סלט ערבי קייצי ומרענן, קל ופשוט להכנה וטעים טעים להפליא. מרכיבים: 1/4 צרור נענע - קצוצה דק 1/4 צרור כוסברה - קצוצה דק - רק...
-
קונפיטורת משמשים
מינימום עבודה - עם מקסימום הנאה. בקיץ, בעונת המשמשים הקצרה, אני נוהגת להכין קונפיטורה מהפרי המדהים הזה. ריבה זו עומדת...
-
טריפל מוס שוקולד
מעדן זה מיועד לשוקוהוליקים שבננו. את מוס השוקולד הזה אני מגישה בכלי גדול ושקוף, דרכו ניתן לראות את שלש שכבות...
-
שעועית אפויה – Gigantes Plaki
תבשיל המוגש במסעדות היווניות כחלק ממגוון המזטים. הוא במיטבו כשהוא פושר או בטמפרטורת החדר. מרכיבים: 1+1 כוסות שעועית לבנה וחומה - מושרה כל...
