בישול צמחוני

  • סלט ברוקולי עם עגבניות

    סלט ברוקולי עם עגבניות

    מרכיבים: 1 חבילה ברוקולי - לקלוף הקלחים, לפרוס לפרוסות עבות ולהפריד הפרחים. 1 פלפל חריף אדום, פרוס - לא חובה 2 עגבניות -...

  • פריטטה – חביתת ירקות איטלקית

    פריטטה – חביתת ירקות איטלקית

    מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ 400 גרם תרד טורקי 2 עגבניות - קצוצות 1 תפוח אדמה - גדול ופרוס דק 2 כפות פרמזן 0.25 כוס...

  • סלט קישואים התחליף הצמחוני לכבד קצוץ

    סלט קישואים התחליף הצמחוני לכבד קצוץ

    כמו הסלט של "משני" פשוט, קל וטעים - אפשר להכין בבית במהירות רבה, לחסוך כסף ובלי חומרים משמרים. מרכיבים: 8...

  • מרק לחם טוסקני – “ריבוליטה”

    מרק לחם טוסקני – “ריבוליטה”

    הסתו כבר כאן ואנחנו לפני החורף. מרק-נזיד זה הינו מהיר, טעים ומשביע גם כארוחה בפני עצמה. מרכיבים:  6 פרוסות טוסטים...

  • כרובית במיץ עגבניות

    כרובית במיץ עגבניות

    אמא ז"ל לא הייתה בשלנית, אולם זה אחד המתכונים הפשוטים והטעימים שהכינה. לעיתים היתה מחליפה את הכרובית בחצילים קלופים ופרוסים...

  • סלט עשבי תיבול

    סלט עשבי תיבול

    סלט ערבי קייצי ומרענן, קל ופשוט להכנה וטעים טעים להפליא. מרכיבים: 1/4 צרור נענע - קצוצה דק 1/4 צרור כוסברה - קצוצה דק - רק...

  • קונפיטורת משמשים

    קונפיטורת משמשים

    מינימום עבודה - עם מקסימום הנאה. בקיץ, בעונת המשמשים הקצרה, אני נוהגת להכין קונפיטורה מהפרי המדהים הזה. ריבה זו עומדת...

  • טריפל מוס שוקולד

    טריפל מוס שוקולד

    מעדן זה מיועד לשוקוהוליקים שבננו. את מוס השוקולד הזה אני מגישה בכלי גדול ושקוף, דרכו ניתן לראות את שלש שכבות...

  • שעועית אפויה – Gigantes Plaki

    שעועית אפויה – Gigantes Plaki

    תבשיל המוגש במסעדות היווניות כחלק ממגוון המזטים. הוא במיטבו כשהוא פושר או בטמפרטורת החדר. מרכיבים: 1+1 כוסות שעועית לבנה וחומה - מושרה כל...