בישול צמחוני

  • פסטה עם וודקה ופטריות

    פסטה עם וודקה ופטריות

    מרכיבים: 500 גרם פסטה מקרוני - פסטה חלולה ועבה  1                      ...

  • גרנולה

    גרנולה

    מרכיבים: 0.5 קילו שיבולת שועל 0.5 כוס אגוז מלך - לא קלוי וקצוץ גס 0.5 כוס פיסטוקים - לא קלוי וקצוץ גס 0.5 כוס זרעי פישתן...

  • מג’דרה מאורז מלא

    מג’דרה מאורז מלא

    מרכיבים: 2 כוס/ות עדשים חומות - ממויינות ושטופות היטב 2 כוס/ות אורז מלא - ממויין ושטוף 3 כף/ות שמן זית 4 כוסות מים רותחים -...

  • מרק בצל

    מרק בצל

    מרק שהוא הפתעה, טעים מאד, ולא פחות חשוב - מהיר הכנה.  המרק יוצא סמיך ולא מימי ולכן אני אוהבת את המתכון....

  • סלט רוקט עם פולנטה

    סלט רוקט עם פולנטה

    מרכיבים: 1.5 כוס/ות פולנטה - ראה מתכון שלי - פולנטה מטוגנת 1 צרור רוקט - קרוע ביד 1 עגבניות - קצוצה לקוביות 1 כף צלפים חופן...

  • סלט קישואים עם שמנת ומיונז

    סלט קישואים עם שמנת ומיונז

    מתכון זה הוא מבית היוצר של אמא ז"ל. כשמגישים אותו ואוכלים אותו, איש לא מזהה שהסלט הוא מקישואים ויש החושבים...

  • סלט פומלה, צנוברים ועירית

    סלט פומלה, צנוברים ועירית

    ניתן להשיג בסופר פומלה קלופה מה שהופך את המתכון למהיר ביותר. מרכיבים: 1 פומלה - מנוקה מהקליפה והציפה ומפוררת עירית - חופן...

  • פפרונטה

    פפרונטה

    סלט מבושל מבית היוצר של רועי הבשלן, המוטרף על אוכל איטלקי.   מרכיבים: 3 פלפל אדום - קלוי, מקולף וחתוך לרצועות 3...

  • סלט גרעיני כוסמין – פארו

    סלט גרעיני כוסמין – פארו

    סלט זה אכלתי בניו יורק אצל בתי. היא השתמשה בדגן, בשמו האיטלקי "פארו" הנחשב לאחד מסוגי הדגן העתיקים, ובארץ נמכר כגרעיני...