-
פסטה עם וודקה ופטריות
מרכיבים: 500 גרם פסטה מקרוני - פסטה חלולה ועבה 1 ...
-
גרנולה
מרכיבים: 0.5 קילו שיבולת שועל 0.5 כוס אגוז מלך - לא קלוי וקצוץ גס 0.5 כוס פיסטוקים - לא קלוי וקצוץ גס 0.5 כוס זרעי פישתן...
-
מג’דרה מאורז מלא
מרכיבים: 2 כוס/ות עדשים חומות - ממויינות ושטופות היטב 2 כוס/ות אורז מלא - ממויין ושטוף 3 כף/ות שמן זית 4 כוסות מים רותחים -...
-
מרק בצל
מרק שהוא הפתעה, טעים מאד, ולא פחות חשוב - מהיר הכנה. המרק יוצא סמיך ולא מימי ולכן אני אוהבת את המתכון....
-
סלט רוקט עם פולנטה
מרכיבים: 1.5 כוס/ות פולנטה - ראה מתכון שלי - פולנטה מטוגנת 1 צרור רוקט - קרוע ביד 1 עגבניות - קצוצה לקוביות 1 כף צלפים חופן...
-
סלט קישואים עם שמנת ומיונז
מתכון זה הוא מבית היוצר של אמא ז"ל. כשמגישים אותו ואוכלים אותו, איש לא מזהה שהסלט הוא מקישואים ויש החושבים...
-
סלט פומלה, צנוברים ועירית
ניתן להשיג בסופר פומלה קלופה מה שהופך את המתכון למהיר ביותר. מרכיבים: 1 פומלה - מנוקה מהקליפה והציפה ומפוררת עירית - חופן...
-
פפרונטה
סלט מבושל מבית היוצר של רועי הבשלן, המוטרף על אוכל איטלקי. מרכיבים: 3 פלפל אדום - קלוי, מקולף וחתוך לרצועות 3...
-
סלט גרעיני כוסמין – פארו
סלט זה אכלתי בניו יורק אצל בתי. היא השתמשה בדגן, בשמו האיטלקי "פארו" הנחשב לאחד מסוגי הדגן העתיקים, ובארץ נמכר כגרעיני...
