מטבוחה מרוקאית

הסלט המרוקאי הצועד בראש מצעד הסלטים.

מרכיבים:

20 עגבניות בשלות - חלוטות קלופות וחתוכות לקוביות
ראש שום - קלוף וכתוש
¾ כוס שמן
מלח - לפי הטעם
פלפל חריף - לפי הטעם
כ-½ כפית פפריקה מתוקה
כ-¼ כפית פפריקה חריפה
1 פלפל חריף - קצוץ לקוביות - כמות הפלפל תלויה בחריפות הרצויה
אופן ההכנה:

1. לסיר להכניס השמן, עגבניות, שום, פלפל חריף ולהביא לרתיחה עדינה.
2. לתבל במלח, פלפל שחור ופפריקה ולבשל עד שהמטבוחה תצטמצם לחצי.
3. לערבב מידי פעם כדי שלא יישרף.

להגיש בטמפרטורת החדר - טעים מאד מאד ומבקש הרבה חלה של שבת.

No Comments Yet.

Leave a comment