קרמה הוא מתכון מבית היוצר של חמותי היווניה. מרכיבי המנה הם עוף או/ו קציצות ועגבניות. מעדן "שסוחב" הרבה לחם, ורצוי לחם אחיד ולא "מפונפן".

מרכיבים:

5 כרעיים עוף
4 עגבניות - מרוסקות
200 גרם רסק עגבניות
קורט סוכר - לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1/3 כוס שמן
אופן ההכנה:

1. מבשלים העוף במעט מים עד שמתרכך. אם רוצים קציצות, מכינים קציצות מטוגנות.
2. להכניס לסיר את העגבניות, הרסק, כחצי כוס ממי בישול העוף, השמן והעוף ו/או הקציצות, מבשלים על להבה נמוכה, בלי מכסה, עד שהרוטב מסמיך.
3. לקראת סיום הבישול מוסיפים את הסוכר והמלח ומבשלים עוד 5 דקות.

No Comments Yet.

Leave a comment