סלט קריספי של ירקות טריים

סלט קריספי טעים, קל להכנה ומפליא כמה טעים ופשוט.
מתאים כמתאבן עם אפריטיב, כסלט נוסף לאנטיפסטו או סתם סלט כיפי.
 
מרכיבים:
1 לפת - קלופה וחתוכה לגפרורים
1 קולרבי - קלוף וחתוך לגפרורים
2 גזרים - קלופים וחתוכים לגפרורים
1/3 כרובית - נקיה ומחולקת לפרחים קטנים
5 צנונית - רחוצות, לא קלופה- גפרורים
1/4 חבילה שמיר - קצוץ דק
לרוטב
1/4 כוס מיץ לימון
1/3 כוס שמן זית
מלח ים - לפי הטעם
פלפל לבן - לפי האעם
פלפל צ'ילי - לפי הטעם - לא חובה
1 כף רוטב סויה
2 כפות                           דבש או סילאן

אופן ההכנה:
כדי להקל על ההכנה אני נוהגת לפרוס את כל הירקות על מנדולינה. 

לערבב את כל הירקות בכלי גדול, לערבב רכיבי הרוטב, להוסיף את לירקות, לערבב היטב, רצוי בידיים, להשהות כשעתיים ולהגיש.

 

No Comments Yet.

Leave a comment