סלמון מעושן – פלטה מפוארת

מי שבאמת לא אוהב לבשל, אבל רוצה להרשים במעדן דקורטיבי - הוא במקום הנכון.
מבית היוצר של סאלי.
מרכיבים:
200 גרם סלמון - פרוסות סלמון מעושן
3 ביצים קשות - חתוכות לרבעים
1 בצל סגול - פרוס דק
3 בצלים ירוקים     חתוכים באלכסון
6 צנוניות קטנות     חתוכות לרבעים
1/2 צרור עירית - קצוצה
1 פלפל צ'ילי אדום - פרוס דק - לא חובה
לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
מלח ים - לפי הטעם - להזהר הסלמון מלוח
פלפל שחור - לפי הטעם

אופן ההכנה:
1. לסדר יפה את פרוסות הסלמון על הפלטה, לפזר את הבצלים השונים, הצנוניות, הצ'ילי והביצים.
2. לערבב היטב את חומרי הרוטב ולשפוך מעל הסלמון.
3. להגיש.

No Comments Yet.

Leave a comment