עוף בקולה

 

ועוד מתכון מעולה משנות ה- 80, ולמי שבאמת עסוק, או לא אוהב לבשל - בחמש דקות של עבודה מכינים המתכון ואת היתר עושה התנור.

מרכיבים:

16 שוקי עוף
1.5 ליטר קולה - בקבוק קולה, לא דאייט
5 כפות אבקת מרק בצל - כפות גדושות
אופן ההכנה:

להכניס הכל לתבנית אפיה, לכסות ולאפות כשעה וחצי, בתנור מחומם מראש, בטמפרטורה של 200 מעלות.
להסיר הכיסוי ולהמשיך עוד 15 דקות עד לקבלת גוון חום.
הקולה הופכת לקרמל ונשאר רוטב סמיך.

No Comments Yet.

Leave a comment