עוף עם שעועית לבנה

מרכיבים:

4 כרעיים עוף - חצויים
1 כוס עגבניות שרי מעורבות - חצויות לשניים
4 שיני שום - כתושות
1 פלפל חריף - קצוץ - לפי הטעם
1 חבילה שעועית לבנה סנפרוסט
2 כפות רסק עגבניות - רצוי של מוטי
מעט עלי רוזמרין - קצוצים
1/3 כוס שמן זית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - גרוס טרי, לפי הטעם
1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

1. לטגן את העוף בשמן עד שמזהיב - "לסגור את העוף".
2. להוסיף את יתר המרכיבים, להוסיף המים ולערבב בזהירות.
3. לבשל כ- 90 דקות על להבה מאד נמוכה, עד שהעוף רך מאד ומתפרק.
4. מידי פעם לערבב, לבדוק שלא חסר נוזלים ולא נשרף.

No Comments Yet.

Leave a comment