פודינג מאורז – סוטלץ’

מרכיבים:
2 כוסות חלב - ניתן להחליף כוס חלב בכוס מים
1 כוס שמנת מתוקה - אפשר לוותר על השמנת ולהחליפה בכוס חלב נוספת
1 כוס אורז - עגול
4 כפות סוכר
1 כפית קינמון
0.5 כוס פיסטוקים - קצוצים לקישוט המנה

 

אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את החלב, שמנת מתוקה, אורז וסוכר. מערבבים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה, תוך ערבוב, עד שמרבית הנוזלים נספגים והאורז רך.
מחלקים ל-6 צלוחיות הגשה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
לפני ההגשה מפזרים פיסטוקים.

No Comments Yet.

Leave a comment