Portfolio Category: אורז

>

קציצות אורז

וכשנשאר אורז משבת, ביום ראשון מכינים "נישנוש" של קציצות אורז מרכיבים: 1 כוס אורז מבושל 2 כפות שמן זית – לטיגון הבצל 1 בצל קטן – קצוץ ומטוגן עד להזהבה 1 ביצה 3 כפות פירורי לחם 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת/פרמזן 2 כפות רסק עגבניות מלח – לפי הטעם פלפל שחור – לפי הטעם 3/4 כוס פירורי לחם שמן קנולה לטיגון הקציצות אופן ההכנה: 1. לערבב היטב את כל...
קרא עוד
>

אורז מטוגן עם ירקות וביצים

מרכיבים: 2 כוסות אורז - בסמטי מבושל ומקורר 2 גזרים - חתוכים לקוביות קטנות מאד 3/4 כוס אפונה - סנפרוסט 1 בצל קטן סגול - קצוץ דק מאד 2 שיני שום - כתושות דק 1/3 כוס שמן - קנולה 2 ביצים - מטוגנות לחביתה מבולבלת מלח - לפי הטעם פלפל שחור- לפי הטעם אופן הכנה: 1. למחבת להכניס את השמן, בצל, שום וגזר ולטגן עד שהבצל...
קרא עוד
>

פלפל ממולא – אפשר גם טבעוני

פלפל ממולא מבית אמא ז"ל הפולניה. המרכיבים: 10 פלפלים - בצבעים שונים 350 גרם - בשר טחון - לטבעונים, מוותרים על הבשר ומחליפים בסייטן 1.75 כוסות אורז בסמטי 1/4 כוס שמן קנולה 1 בצל גדול - קצוץ ומטוגן בשמן 100 גרם - רסק עגבניות 1  בקבוק רוטב עגבניות פולפה או פאסטה מלח - לפי הטעם פלפל שחור - הטעם קורט סוכר מים אופן ההכנה: 1. להכין הפלפלים למילוי ע"י...
קרא עוד
>

עוף ממולא באורז עם זעפרן

מרכיבים: 1 עוף שלם - לבקש מהקצב להוציא העצמות - לתבל במלח ופלפל שחור 200 גרם כבד עוף - מנוקה מגידים וכלי דם וחתוך לקוביות קטנות 1.5 כוסות אורז בסמטי - מבושל עם מלח, פלפל שחור וזעפרן 1 בצל - קצוץ ומטוגן 3 שיני שום כתושות 100 גרם צנוברים - קלויים במחבת בלי שומן 1/4 כוס שמן זית - לטיגון הבצל והשום 12 שערות...
קרא עוד