קציצות משאריות עוף ובשר מהמרק

התעקשתי הפעם לא לזרוק את העוף והבשר "המכובסים" מהמרק, וזה מה שיצא לי.
מרכיבים:
לקציצות
2 כרעיים עוף - מהמרק - מנוכה מעור ועצמות וקצוץ גס
1/2 קילו בשר בקר - שפונדרה מהמרק - מנוכה מעצמות ושומן וקצוצה גס
2 החלק הלבן בלבד כרישה - פרוסה דק ומבושלת 7 דקות במים עם מלח
1 תפוח אדמה - מגורר בפומפיה
2 פרוסות חלה -  מושרות במים וסחוטות
1 ביצה - טרופה
100 גרם אווז מעושן - קצוץ לקוביות
שמן קנולה - לטיגון הקציצות
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם
2 שיניים שום - כתוש
יוגורט - אופציה להגשה
 פירורי לחם לפי הצורך

אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל המרכיבים.
להכין קציצות ולטגן, אם רך מידי להוסיף פירורי לחם.
אופציה - להגיש עם יוגורט קר.
בתיאבון.
ניתן גם לאפות את הקציצות, אולם "משלמים" במחיר הטעם.

No Comments Yet.

Leave a comment