תבשיל עם ירקות שורש וטופו – טבעוני

מצרכים
1 ראש סלרי - חתוך לקוביות קטנות
2 גזרים - חתוך לקוביות קטנות
1 פטרוזיליה שורש - חתוך לקוביות קטנות
2 תפוחי אדמה - חתוך לקוביות
1 בטטה - חתוכה לקוביות
1 סלק - חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים - קצוץ דק
3 שיני שום - כתוש
1 קוביית טופו - חתוך לקוביות
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס מים (במידת הצורך, להוסיף עוד מים. ניתן להחליף חלק מהמים ביין או ציר ירקות).
מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
1. לטגן הבצל בשמן, להוסיף הטופו ולהמשיך לטגן, תוך ערבוב מתמיד עד שהטופו מזהיב (לטופו יש תכונה שהוא נדבק
לסיר) להוסיף השום ולטגן עוד 2 דקות.
2. להוסיף הירקות ולתבל ולבשל עוד 2 דקות תוך ערבוב מתמיד עד לרתיחה.
3. להוסיף הנוזלים, להביא שוב לרתיחה, להוריד הלהבה למינימום, להמשיך לבשל כ- 30 דקות או עד שהירקות רכים.
להוסיף נוזלים בהתאם לצורך. התבשיל לא צריך להיות נוזלי ועם מעט רוטב.
בתיאבון.

No Comments Yet.

Leave a comment