Portfolio Category: אורז

>

כדורי ריזוטו ממולאים בבשר – ארנצ’יני

המרכיבים: לאורז ריזוטו 1 כוס אורז ריזוטו - לא שטוף 2.25 כוסות מים 25 גרם חמאה 50 גרם פרמזן מלח - לפי הטעם למילוי הבשר 250 גרם בשר טחון 1 בצל - קצוץ דק 1 כף רסק עגבניות 1/2 כוס יין אדום יבש 4 עלי בזיליקום - קצוצים מלח - לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם 2 כפות שמן זית 1/2 כוס אודורי, מתכון באתר - לא חובה אבל מקפיץ את...
קרא עוד
>

כדורי ריזוטו ממולאים במוצרלה – סופלי

בארץ השתרש שמו של מעדן איטלקי זה כארנצ'יני. ארנצ'יני ממולא בבשר ואילו מעדן זה נקרא סופלי, שהוא ממולא בכדור מוצרלה . ניסיונות רבים עשיתי עד שקבלתי את התוצאה הסופית המוצגת בפניכם כאן. הרבה עבודה אבל מאד משתלמת. מרכיבים: 2 כוסות אורז ריזוטו - רצוי ארבוריו 75 גרם חמאה 5 כוסות ציר ירקות - רותח - או ציר בשר או ציר עוף,...
קרא עוד
>

אורז אדום

המרכיבים: 2 כוסות אורז ארוך 100 גרם רסק עגבניות 2 כפות אבקת מרק עוף/ירקות/בשר 4 כוסות מים מלח - לפי הטעם - להזהר במלח, אבקת המרק מלוחה פלפל שחור - לפי הטעם 3 כפות שמן זית אופן ההכנה: 1. להכניס לסיר את השמן והאורז ולטגן עד לציפוי האורז בשמן. 2. להוסיף את יתר המרכיבים, לערבב, להביא לרתיחה ולבשל על להבה נמוכה עד לספיגת הנוזלים.  ...
קרא עוד
>

אורז לבן אחר

המתכון הוא מבית היוצר של בתי, שקבלה אותו מבשלנית איטלקית באיטליה מרכיבים 1 כוס אורז - יסמין או בסמטי 2 כוסות מים 5 כפות שמן זית מלח לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה 1. לשטוף היטב את האורז עד להסרת העמילן. 2. להשרות שעה במים נקיים עם מלח. 3. לשטוף שוב מהמלח והעמילן. 4. להכניס השמן לסיר, להוסיף האורז המסונן, ולטגן מספר דקות עד...
קרא עוד