Portfolio Category: בישול איטלקי

>

כבד עוף ביין מרסלה או פורט

מרכיבים:
12 כבדי עוף - נקיים מגידים, שומנים וכו'
0.5 כוס קמח - לאיבוק עדין של הכבדים
0.5  קרא עוד
>

הפיצה של אורית

קרא עוד
>

פסטה עם פטריות ופרגיות

מרכיבים:
לבצק 
1 כפית שמרים - יבשים
0.25 כפית סוכר
3/4 כוס מים
קרא עוד
>

מעדן ניוקי בחמאה לעצלנים

מעדן ברבע שעה. רצוי להכינו מניוקי טרי, ניתן לקנות במעדניות כמו ספייסס, יוזי, ספגטים ועוד.
אני אוהבת את הניוקי העשוי מבטטות.
מרכיבים:
1 חבילה פסטה
100 גרם פטריות מיובשות - שקית של פטריות מעורבות הכוללות פורצ'יני. להשרות במים רותחים כחצי שעה
קרא עוד

מרכיבים:
1 חבילה ניוקי
3 עלים מרווה