Portfolio Category: בישול איטלקי

>

סלט קפרזה אחר

מרכיבים: 1 עגבניה בשלה חתוכה לקוביות גדולות 10 עגבניות שרי - חתוכות לחצאים 10 עגבניות שרי ליקופן (חומות) - חתוכות לחצאים 10 עגבניות שרי צהובות - חתוכות לחצאים 4 צנוניות קטנות – פרוסות דק מאד 2 בצלים ירוקים – פרוסים באלכסון 6 עלי בזיליקום 1 כדורי מוצרלה בופלו – קרוע בידיים לחתיכות קטנות מלח – לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי – לפי הטעם 2 כפות...
קרא עוד
>

פסטה עם הרבה גודיז

מרכיבים: 1 חבילה פסטה – לבשל לפי הוראות היצרן לרוטב: 1/3 כוס שמן זית 1 ענף מרווה 3 שיני שום קלופים ושלמים 20 עגבניות שרי בצבעים שונים – חתוכות לחצאים 4 כפות גדושות של עגבניות שרי מיובשות 150 גרם ארטישוק בשמן – חתוך לחצאים 3/4 כוס אפונה קפואה מהסוג העדין והקטן 1/4 כפית אורגנו יבש מלח ים – לפי הטעם – להיזהר בכמות המלח פלפל שחור גרוס...
קרא עוד
>

עוף עם שעועית לבנה

מרכיבים: 4 כרעיים עוף - חצויים 1 כוס עגבניות שרי מעורבות - חצויות לשניים 4 שיני שום - כתושות 1 פלפל חריף - קצוץ - לפי הטעם 1 חבילה שעועית לבנה סנפרוסט 2 כפות רסק עגבניות - רצוי של מוטי מעט עלי רוזמרין - קצוצים 1/3 כוס שמן זית מלח - לפי הטעם פלפל שחור - גרוס טרי, לפי הטעם 1/4 כוס מים אופן ההכנה: 1. לטגן את...
קרא עוד
>

רצועות בשר בקר ברוטב עגבניות

המרכיבים: 1 ק"ג בשר בקר - חתוך לרצועות, אני משתמשת בפילה 3 בצלים גדולים - קצוצים לרצועות 5 שיני שום - שלמות 700 גרם רוטב עגבניות - פאסטה, רוטב עגבניות איטלקי מוכן ומעולה 1.5 כוסות מים - אני מכניסה לבקבוק הפאסטה כדי להוציא את שאריות הרוטב 2 ענפי בזיליקום - מוציאים בתום הבישול מלח ים - לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי -...
קרא עוד