חורף - בחוץ 7 מעלות וקור עז, שמפלח את העצמות, רוחות עזות, גשם ואפילו תחילתו של שלג בירושלים.
אז מה נותר לעשות? נכנסים למטבח, לוקחים את כל הירקות שיש במקרר ומכינים מרק, שמחמם את הלב ומנחם את הנשמה ומפיח בבית ריחות של בית חם ונעים.
המרק הזה מקבל באהבה כל ירק שתכניסו בו.
המרכיבים:את כל הירקות חותכים לקוביות...
המרכיבים:לאורז ריזוטו
1 כוס אורז ריזוטו - לא שטוף
2.25 כוסות מים
25 גרם חמאה
50 גרם פרמזן
מלח - לפי הטעם
למילוי הבשר
250 גרם בשר טחון
1 בצל - קצוץ דק
1 כף רסק עגבניות
1/2 כוס יין אדום יבש
4 עלי בזיליקום - קצוצים
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמן זית
1/2 כוס אודורי, מתכון באתר - לא חובה אבל מקפיץ את...
בארץ השתרש שמו של מעדן איטלקי זה כארנצ'יני. ארנצ'יני ממולא בבשר ואילו מעדן זה נקרא סופלי, שהוא ממולא בכדור מוצרלה .
ניסיונות רבים עשיתי עד שקבלתי את התוצאה הסופית המוצגת בפניכם כאן.
הרבה עבודה אבל מאד משתלמת.
מרכיבים:
2 כוסות אורז ריזוטו - רצוי ארבוריו
75 גרם חמאה
5 כוסות ציר ירקות - רותח - או ציר בשר או ציר עוף,...