המרכיבים:
12 פרגיות עוף עם העור
100 גרם גבינת מסקרפונה
1/2 קילו תרד חלוט
1/2 כוס צנוברים - קלויים
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
שמן זית - לטיגון העוף
אופן ההכנה:
1. לערבב היטב המלית: גבינה, תרד, צנוברים, מלח ופלפל שחור.
2. לפתוח את בשר הפרגיות, עם העור כלפי מטה, למלא במלית, לגלגל לגליל.
3. לחמם השמן במחבת, להכניס הפרגיות עם חיבור הגליל...
המרכיבים:
6 פרוסות בגט - לא טרי ופרוס באלכסון
3 עגבניות - בשלות וחתוכות לקוביות קטנות
2 שיני שום - לגרוד
מלח
1/4 כוס שמן זית
בזיליקום - לקישוט
אופו ההכנה:
1. לזלף על פרוסות הלחם מעט שמן זית, להניח על רשת ולהכניס לתנור בטמפרטורה של 190 מעלות להזהבה. להשגיח שלא יישרף.
2. לגרד את שיני השום על הטוסטים, כשהם חמים, לקבלת ארומה שומית.
3....
מרכיבים:
פסטה צינורות לקנלוני - לא צריך לבשל
למילוי
1 בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות
2 שיני שום כתושות דק
4 ענפי סלרי - בלי עלים, קצוצים לקוביות קטנות
2 גזרים - קצוצים לקוביות קטנטת
300 גרם - בשר טחון, טחון פעמיים
2 כפות רסק עגבניות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
2 כפות שמן זית
1/2 כוס יין אדום או מים
המילוי צריך להיות עדין...