Portfolio Category: בישול איטלקי

>

פרגיות עוף ממולאות

המרכיבים: 12 פרגיות עוף עם העור 100 גרם גבינת מסקרפונה 1/2 קילו תרד חלוט 1/2 כוס צנוברים - קלויים מלח - לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם שמן זית - לטיגון העוף אופן ההכנה: 1. לערבב היטב המלית: גבינה, תרד, צנוברים, מלח ופלפל שחור. 2. לפתוח את בשר הפרגיות, עם העור כלפי מטה, למלא במלית, לגלגל לגליל. 3. לחמם השמן במחבת, להכניס הפרגיות עם חיבור הגליל...
קרא עוד
>

ברוסקטה עם עגבניות

המרכיבים: 6 פרוסות בגט - לא טרי ופרוס באלכסון 3 עגבניות - בשלות וחתוכות לקוביות קטנות 2 שיני שום - לגרוד מלח 1/4 כוס שמן זית בזיליקום - לקישוט אופו ההכנה: 1. לזלף על פרוסות הלחם מעט שמן זית, להניח על רשת ולהכניס לתנור בטמפרטורה של 190 מעלות להזהבה. להשגיח שלא יישרף. 2. לגרד את שיני השום על הטוסטים, כשהם חמים, לקבלת ארומה שומית. 3....
קרא עוד
>

לביבות ריקוטה עם דבש, אוכמניות וגלידה וניל

המרכיבים: הלביבות 2 חבילות גבינת ריקטה 2 ביצים טרופות 3 כפות קמח - גדושות 1/2 קליפה מלימון - מגוררת 3 כפות סוכר קורט מלח 1 כפית תמצית וניל מרוכזת שמן קנולה לטיגון להגשה 3 כפות דבש אוכמניות גלידה וניל, אן אחרת - לא חובה אופן ההכנה: 1. לערבב היטב את כל מרכיבי הלביבות. 2. לטגן הלביבות בשמן. להגיש עם טיפות דבש, אוכמניות וגלידה....
קרא עוד
>

קנלוני עם בשר ברוטב עגבניות

מרכיבים: פסטה צינורות לקנלוני - לא צריך לבשל למילוי 1 בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות 2 שיני שום כתושות דק 4 ענפי סלרי - בלי עלים, קצוצים לקוביות קטנות 2 גזרים - קצוצים לקוביות קטנטת 300 גרם - בשר טחון, טחון פעמיים 2 כפות רסק עגבניות מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם 2 כפות שמן זית 1/2 כוס יין אדום או מים המילוי צריך להיות עדין...
קרא עוד