Portfolio Category: בישול טבעוני

>

כרוב ניצנים עם צנוברים קלויים – טבעוני

מרכיבים: 400 גרם חבילה כרוב ניצנים קפוא 3 כפות שמן קנולה 2 שיני שום – קצוצות דק, או כתושות 50 גרם צנוברים – קלוי במחבת בלי שמן 2 כפות סויה 1 כף דבש, או סילן פלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה: 1. לבשל הכרוב במי מלח כ- 5 דקות ולסנן לפני ,שמשנה צבעו. 2. למחבת להכניס שמן, להכניס השום ולטגן כדקה, רק עד הזהבה, להוסיף הכרוב ולערבב...
קרא עוד
>

מרק פטריות – קרופניק (אפשר גם טבעוני)

המרק הפולני של אמא ז"ל, מרק ילדותי. מרכיבים: 200 גרם פטריות שונות ומגוונות – פרוסות דק חופן פטריות פורצ'יני – מושרות כרבע שעה במים רותחים – מסוננות וקצוצות 1 בצל גדול – קצוץ דק 1 כוס גריסי פנינה – שטופות 2 שיני שום - כתושות 2 תפוחי אדמה – קצוצים לקוביות קטנות 2 גזרים – מגורר דק 1 ראש סלרי – קצוץ לקוביות קטנות 50...
קרא עוד
>

מרק ירקות עם גריסים – טבעוני

קר ובא לי מרק, אז זה מה שיצא - יאמי, יאמי מרכיבים: 3/4 כוס גריסים 1 כוס שעועית לבנה – סנפרוסט 1 בצל גדול – קצוץ לקוביות קטנות 1/2 ראש כרוב לבן – פרוס דק 2 שיני שום כתושות 1 גזר – מגורר דק 2 תפוחי אדמה – חתוכים לקוביות 1 כף שמיר – קצוץ דק 3 כפות שמן זית מלח – לפי הטעם פלפל שחור –...
קרא עוד
>

פשטידת פסטה עם בשר

מרכיבים: 500 בשר טחון 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול - קצוץ דק 2 שיני שום – כתושות 3 כפות רסק עגבניות 4 עלי בזיליקום – קצוצים דק 1 ענף מרווה 1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות 3/4 כוס יין אדום/לבן מלח – לפי הטעם פלפל שחור – לפי הטעם 1 חבילה פסטה – פנה – מבושלת לפי הוראות היצרן 2 ביצים טרופות 3/4 כוס פרמזן 1 כף שמן זית פרמזן...
קרא עוד