Portfolio Category: בישול צמחוני

>

מרק כרובית מוקרם

מרכיבים: 1 כרובית - מחולקת לפרחים 2 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות קטנות 1 כרשה - החלק הלבן בלבד, פרוסה 1 בצל - קצוץ לקוביות 25 גרם חמאה 1 כף שמן זית 1 כוס יין לבן 1 שמנת לבישול אגוז מוסקט - קורט מלח - לפי הטעם פלפל שחור - לפי הטעם ציר ירקות או מים - בערך ליטר 1 כף עירית - קצוצה דק לקישוט אופן ההכנה: 1. לסיר...
קרא עוד
>

כרובית אפויה בתנור

המרכיבים: כרובית - מנוקה ומחולקת לפרחים - מבושלת במי מלח עד למצב אל דנטה 1 כף חרדל 1 כף מיונז 1 ביצה - טרופה 3 כפות שמן זית מלח - לפי הטעם פלפל חריף - לפי הטעם 1 שן שום - כתושה 3 כפות פירורי לחם אופן ההכנה: 1. לערבב היטב את החרדל, מיונז, ביצה, שמן זית, שום, מלח ופלפל שחור ופירורי לחם, לתערובת    ...
קרא עוד
>

מרק ירקות ליום סגריר

חורף - בחוץ 7 מעלות וקור עז, שמפלח את העצמות, רוחות עזות, גשם ואפילו תחילתו של שלג בירושלים. אז מה נותר לעשות? נכנסים למטבח, לוקחים את כל הירקות שיש במקרר ומכינים מרק, שמחמם את הלב ומנחם את הנשמה ומפיח בבית ריחות של בית חם ונעים. המרק הזה מקבל באהבה כל ירק שתכניסו בו. המרכיבים: את כל הירקות חותכים לקוביות...
קרא עוד
>

חלת בצל עם בלילת בירה

מרכיבים: 5 בצל - בצלים פרוסים לפרוסות של 3 מ"מ לבלילה 100 גרם קמח לבן 100 גרם קורנפלור 1 ביצה 3/4 כוס בירה 1/2 כפית מלח שמן קנולה לטיגון עמוק מסננת רשת לטיגון סיר שטוח בקוטר המסננת אופן ההכנה: 1. להכניס שמן לסיר ולהתחיל לחמם אותו. 2. לערבב קמח, קורנפלור,ביצה, בירה ומלח ולעבד עד לקבלת תערובת אחידה ובלי גושים. 3. מפרידים את הבצל לטבעות, מעבירים לבלילה ומערבבים שכל הטבעות תהיינה...
קרא עוד