Portfolio Category: בישול צמחוני

>

לימונצ’לו

משקה מעדן שהלימון שולט בו ומרגיש כמו קרטיב לימון, מתאים גם לאלה שאינם שותים אלכוהול. המשקה מקורו באיטליה מאזור סורנטו אמלפי, עשוי, כמובן מלימונים, כשגודל כל לימון כגודל מילון.
שותים אותו בתום הארוחה לעיכול המזון. הוא נשמר בפריזר כמו וודקה.
מרכיבים:
16 יחידות קרא עוד
>

סלט פלפלים

אבי ז"ל נפטר לפי כ-30 שנה. כבר אז היה בשלן חובב ובישל לנו מעדנים. סלט הפלפלים תמיד יזכיר לי את הסנדוויצים שהיה מכין לנו מידי שבת לים, כשעוד היו משאיות בשבת בבוקר שהסיעו אנשים לים.
מרכיבים:
7 פלפלים ירוקים  קרא עוד
>

עוגה בחושה עם חלבה וחטאים נוספים

עוגה מפתיעה ומדהימה בטעמה. אני אופה אותה בתבנית סיליקון, עם חור באמצע (כמו סיר פלא) - לחור זה יש שימוש, אליו אני מכניסה זר פרחים קטן לקישוט העוגה. יפה, אלגנטית, אסתטית והכי חשוב יאמי יאמי...
מרכיבים:
קרא עוד
>

ריזוטו עם אנדיב אדום (עולש)

קרא עוד

מרכיבים:
רוטב טוסקני בסיסי - ראה מתכון שלי באתר
2 עולש - פרוס גס, מבושל מספר דקות במי מלח ומנוקז היטב מהנוזלים.