Portfolio Category: בישול צמחוני

>

ריזוטו במגוון פטריות

לאוהבי הפטריות - הניחוח הזה עבורכם.
מרכיבים:
30 גרם פטריות יער - מושרות כשעה במים רותחים, מסוננות מנוזלים וקצוצות.
30 גרם פטריות פורצ'יני - מושרות במים -... קרא עוד
>

סלט שעועית יבשה

סלט מהיר וטעים ביותר מהמטבח הבלקני. כדאי לשמור תמיד במקרר שעועית לבנה מבושלת, תוך דקות יש סלט נהדר.
 
מרכיבים:
1.5 כוסות - שעועית לבנה יבשה מבושלת
3  - ביצים קשות... קרא עוד
>

חרוסת לפסח

מידי פסח אני מכינה כמות גדולה מאד של חרוסת, המחולקת באופן קבוע למספר חברים שאינם מוותרים. ככתוב במסורת - היא נראית כמו טיט. אבל בטעמה - אי אפשר להפסיק לנשנש. המאמץ שבהכנה משתלם מאד. מתכון זה הוא מבית היוצר של חמותי היווניה. למי שלא חשובה ההגשה המסורתית - מומלץ ליצור כדורים קטנים, לצפותם בקוקוס ולהגישם ל"שולחן הסדר" בחגיגיות רבה.
קרא עוד
>

קונפיטורת שזיפים

הכנת קונפיטורות בבית היא תהליך קל מאד. אין מה להשוות בין אלה הקנויות ואלה שהן תוצרת בית.ומה עם ההרגשה המרוממת שבעשיה עצמה?. קונפיטורה זו נהדרת להגשה עם פפנש, ראה המתכון שלי.
מרכיבים:
1 קילו שזיף - מנוקים, חצויים ובלי חרצנים.... קרא עוד