סלט שעועית יבשה

סלט מהיר וטעים ביותר מהמטבח הבלקני.
כדאי לשמור תמיד במקרר שעועית לבנה מבושלת, תוך דקות יש סלט נהדר.
 
מרכיבים:
1.5 כוסות - שעועית לבנה יבשה מבושלת
3  - ביצים קשות מרוסקות
1 בצל סגול פרוס
2  בצלים ירוקים - קצוצים
חומץ בן יין לבן - לפי הטעם
0.5 כוס - שמן זית
מלח ים - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
מים - לפי הצורך

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים, להוציא המים.
טועמים ומתקנים הטעמים.
אם הסלט יבש מוסיפים מעט מים ועוד מעט חומץ.

הסלט צריך להיות חמצמץ עדין ולא יבש ומוגש פושר.

הערה: אם השעועית קרה מהמקרר, להניח אותה מספר דקות במים רותחים, טעמי הסלט מתמזגים טוב יותר כשהפרודוקטים חמים.

No Comments Yet.

Leave a comment