Portfolio Category: בישול צמחוני

>

לזניה

מרכיבים: 1 בצל גדול – קצוץ 1 גזר גדול – קצוץ לקוביות 2 ענפי סלרי אמריקאי – קצוצים 2 שיני שום – כתושות 350 גרם סייטן- טחון בטעם בולונז ענף קטן של אורגנו – האורגנו מאד דומיננטי ענף קטן של רוזמרין 1/4 כוס שמן פלפל שחור גרוס טרי – לפי הטעם מלח ים – לפי הטעם 1 קופסא עגבניות מרוסקות, פאסטה, או פולפה 3/4 קופסא מים הבשמל: -...
קרא עוד
>

גזר גמדי עם מיץ תפוזים צנוברים

מרכיבים: 400 גרם גזר גמדי קפוא – מופשר 1/3 כוס סוכר 50 גרם חמאה מיץ משני תפוזים קינמון – קורט פלפל שחור – לפי הטעם 50 גרם צנוברים – קלויים במחבת בלי שמן אופן ההכנה: 1. לסיר להכניס הסוכר, החמאה, מיץ התפוזים, קינמון ופלפל שחור, לערבב היטב עד להמסת הסוכר ולהביא לרתיחה. 2. להוסיף הגזר ולבשל על להבה בינונית עד לצמצום הנוזלים. לערבב מעת לעת...
קרא עוד
>

כרוב ניצנים עם צנוברים קלויים – טבעוני

מרכיבים: 400 גרם חבילה כרוב ניצנים קפוא 3 כפות שמן קנולה 2 שיני שום – קצוצות דק, או כתושות 50 גרם צנוברים – קלוי במחבת בלי שמן 2 כפות סויה 1 כף דבש, או סילן פלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה: 1. לבשל הכרוב במי מלח כ- 5 דקות ולסנן לפני ,שמשנה צבעו. 2. למחבת להכניס שמן, להכניס השום ולטגן כדקה, רק עד הזהבה, להוסיף הכרוב ולערבב...
קרא עוד
>

פשטידת תרד/ברוקולי

את הפשטידה הזו אכלתי אצל חברתי ריבה – יאמי....יאמי מרכיבים: 1 חבילה בצק עלים – על בסיס חמאה 1 חבילה תרד קפוא סנפרוסט – מופשר, סחוט וקצוץ דק, או ברוקולי קצוץ דק 150 גרם גבינה בולגרית – מפוררת – אני אוהבת של היצרן פנחס 5% 2 ביצים 2 כפות קמח תופח 50 גרם פרמזן מגורר מלח – לפי הטעם פלפל שחור – לפי הטעם 25...
קרא עוד