מרכיבים:
1 בצל גדול – קצוץ
1 גזר גדול – קצוץ לקוביות
2 ענפי סלרי אמריקאי – קצוצים
2 שיני שום – כתושות
350 גרם סייטן- טחון בטעם בולונז
ענף קטן של אורגנו – האורגנו מאד דומיננטי
ענף קטן של רוזמרין
1/4 כוס שמן
פלפל שחור גרוס טרי – לפי הטעם
מלח ים – לפי הטעם
1 קופסא עגבניות מרוסקות, פאסטה, או פולפה
3/4 קופסא מים
הבשמל: -...
מרכיבים:
400 גרם גזר גמדי קפוא – מופשר
1/3 כוס סוכר
50 גרם חמאה
מיץ משני תפוזים
קינמון – קורט
פלפל שחור – לפי הטעם
50 גרם צנוברים – קלויים במחבת בלי שמן
אופן ההכנה:
1. לסיר להכניס הסוכר, החמאה, מיץ התפוזים, קינמון ופלפל שחור, לערבב היטב עד להמסת הסוכר ולהביא לרתיחה.
2. להוסיף הגזר ולבשל על להבה בינונית עד לצמצום הנוזלים. לערבב מעת לעת...
מרכיבים:
400 גרם חבילה כרוב ניצנים קפוא
3 כפות שמן קנולה
2 שיני שום – קצוצות דק, או כתושות
50 גרם צנוברים – קלוי במחבת בלי שמן
2 כפות סויה
1 כף דבש, או סילן
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. לבשל הכרוב במי מלח כ- 5 דקות ולסנן לפני ,שמשנה צבעו.
2. למחבת להכניס שמן, להכניס השום ולטגן כדקה, רק עד הזהבה, להוסיף הכרוב ולערבב...
את הפשטידה הזו אכלתי אצל חברתי ריבה – יאמי....יאמי
מרכיבים:
1 חבילה בצק עלים – על בסיס חמאה
1 חבילה תרד קפוא סנפרוסט – מופשר, סחוט וקצוץ דק, או ברוקולי קצוץ דק
150 גרם גבינה בולגרית – מפוררת – אני אוהבת של היצרן פנחס 5%
2 ביצים
2 כפות קמח תופח
50 גרם פרמזן מגורר
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור – לפי הטעם
25...