מעדן פילה בקר, מהיר ואלגנטי שמקורו במאה ה-19 ברוסיה.
מרכיבים: | |||
0.5 קילו | פילה בקר - חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס"מ ובאורך 4 ס"מ | ||
10 | בצלי שלוט -...
קרא עוד
>
שוקרוט גארני
מעדן לאוהבי הבשרים המעושנים, הכרוב הכבוש ותפוחי אדמה - לא כשר
במקור, המתכון הוא מהמטבח הצרפתי אלזסי, עם ההשפעות הגרמניות של חבל אלזס, שבעבר היה שייך לגרמניה.
זו הגרסה שלי, עם תוספות ושינויים לטעמי.
המרכיבים:
3 בצלים גדולים – קצוץ
500 גרם נקניקיות מעושנות מסוגים שונים, פרוסות עבה - אני אוהבת של יוז'י, המגוון שם גדול.
700 גרם – בשר שפונדרה...
קרא עוד
>
מרק בצלמרק שהוא הפתעה, טעים מאד, ולא פחות חשוב - מהיר הכנה.
המרק יוצא סמיך ולא מימי ולכן אני אוהבת את המתכון.
|