Portfolio Category: בישול צרפתי

>

ביף סטרוגנוף

מעדן פילה בקר, מהיר ואלגנטי שמקורו במאה ה-19 ברוסיה.
מרכיבים:
0.5 קילו פילה בקר - חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס"מ ובאורך 4 ס"מ
10 בצלי שלוט -... קרא עוד
>

שוקרוט גארני

 
מעדן לאוהבי הבשרים המעושנים, הכרוב הכבוש ותפוחי אדמה - לא כשר במקור, המתכון הוא מהמטבח הצרפתי אלזסי, עם ההשפעות הגרמניות של חבל אלזס, שבעבר היה שייך לגרמניה. זו הגרסה שלי, עם תוספות ושינויים לטעמי.   המרכיבים: 3 בצלים גדולים – קצוץ 500 גרם נקניקיות מעושנות מסוגים שונים, פרוסות עבה - אני אוהבת של יוז'י, המגוון שם גדול. 700 גרם – בשר שפונדרה...
קרא עוד
>

מרק בצל

מרק שהוא הפתעה, טעים מאד, ולא פחות חשוב - מהיר הכנה. 
המרק יוצא סמיך ולא מימי ולכן אני אוהבת את המתכון.
מרכיבים:
5 בצלים גדולים ופרוסים דק
50 גרם קרא עוד
>

תפוחי אדמה אפויים בשמנת – פום אנה

מרכיבים:
7 תפוח אדמה - תפוא"ד אדומים, גדולים, קלופים ופרוסים דק במנדולינה
1 שמנת לבישול
50 גרם               חמאה... קרא עוד